Welke bus past bij mijn wensen?

Dat is een hele goede vraag!

Om te beginnen zijn er meerdere opties zoals bijvoorbeeld:

  • je hebt zelf al een busje die je graag omgebouwd wilt hebben
  • wij zoeken de meest geschikte bus waarvan wij denken dat die het beste past bij jouw wensen
  • wij helpen je met het  zoeken naar een geschikte bus en dan nemen we samen de wensen voor de inrichting en uitvoering door tijdens een intake gesprek

Het Exterieur

Welke stoere uitstraling moet jouw bus krijgen?

Heb je een bus die je wilt omtoveren tot een stoere camper, een avontuurlijke werkplek of een comfortabele reisgenoot? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij kunnen je bus voorzien van allerlei exterieur opties die je bus een unieke en persoonlijke uitstraling geven. Denk bijvoorbeeld aan een dakdrager met zonnepanelen, zodat je altijd stroom hebt waar je ook gaat. Of een dakraam, waardoor je kunt genieten van de sterrenhemel of de frisse lucht. Of zijramen, flairs, een reservewiel en brede banden, waarmee je je bus een robuuste en stoere look geeft. En dat is nog maar het begin.

Wij kunnen je bus helemaal naar jouw wens aanpassen, met de beste materialen en de nieuwste technieken.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van wat wij kunnen doen en laat je inspireren.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

Wij maken jouw bus extreem!

Het Interieur

Hoe wil jij jouw camperbus in richten? 

Als je een bus hebt die je wilt inrichten als een camper, dan zijn er een aantal punten waar je goed over na moet denken. Hoeveel zitplaatsen heb je nodig, voor jezelf en voor eventuele passagiers? Hoe groot moet de keuken zijn, wil je een koelkast, een kookplaat, een spoelbak, een oven of een magnetron? Heb je veel bergruimte nodig, voor je kleding, je gereedschap, je sportspullen of je hobby’s? Of juist meer leefruimte, om te relaxen, te werken of te spelen? Wil je een buiten- of binnendouche, of liever toch geen douche? Deze punten zijn essentieel voor het maken van jouw droomcamper.

Wij kunnen je helpen met het ontwerpen en bouwen van het interieur van je bus. Wij maken meubelen op maat, die precies passen bij jouw wensen en behoeften. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en afwerkingen, die zorgen voor een sfeervol en duurzaam interieur. Wij houden rekening met de veiligheid, de isolatie, de ventilatie en de elektra van je bus. Wij leveren ook accessoires zoals gordijnen, kussens, matrassen en verlichting.

Mocht je een bus zelf aan het ombouwen zijn, maar niet het interieur willen bouwen, dan kunnen wij meubelen op maat aanleveren. Je kunt dan zelf de meubelen in je bus plaatsen en aansluiten. Wij geven je daarbij alle instructies en tips die je nodig hebt.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. Wij maken jouw bus interieur!

De Elektra

Ook elektra volledig naar wens:

Een van de belangrijkste aspecten van een bus ombouwen tot een camper is de elektra. Je wilt immers niet zonder stroom komen te zitten als je onderweg bent of op een mooie plek staat. Daarom bieden wij je uitgebreide mogelijkheden om elektra aan boord te installeren.

Wij kunnen je bus voorzien van een tweede accu, die wordt opgeladen door de dynamo van je bus of door zonnepanelen op het dak. Zo heb je altijd een reservevoorraad stroom voor je apparaten, zoals je koelkast, je kookplaat, je verlichting, je laptop of je telefoon. Wij kunnen ook een omvormer inbouwen, die de 12 volt stroom van je accu omzet naar 230 volt stroom voor je stopcontacten. Zo kun je ook apparaten gebruiken die normaal gesproken alleen op netstroom werken, zoals een waterkoker, een föhn of een magnetron.

Wij zorgen ervoor dat de elektra veilig en netjes wordt aangelegd, met zekeringen, schakelaars en kabels.

Wij geven je ook advies over hoe je zuinig en verantwoord omgaat met je stroomverbruik.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat!

Het Exterieur

Voorbeeld van interieur indeling surfer

Voorbeeld van interieur indeling camping

Voorbeeld van interieur indeling hiker

Kast VW bus